€0.00 Mans grozs

LED gaismas regulējama apkakle Purlov 21631

€3.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Purlov
  • EAN: 5904665713150

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 00021631

GLOWING - suņa kaklasiksna ir aprīkota ar LED diodi, kas izstaro gaismu visā kakla siksnas garumā un ļauj tumsā redzēt suni no attāluma. Viņas mērķis ir palielināt drošību pastaigu laikā pēc tumsas vai ierobežotas redzamības apstākļos.
IR AKUMULATORS – apkakle ir aprīkota ar akumulatoru, kuru varat uzlādēt caur USB portu. Komplektā iekļauts USB - microUSB uzlādes kabelis.
IZMĒRU REGULĒŠANA – apkakles izmēru var pielāgot mājdzīvnieka kakla izmēram. Vienkārši izmēriet un izgrieziet gumijas cauruli. Pēc tam uzlieciet to uz plastmasas spraudņa un esat pabeidzis. Apkakle ir jāgriež pretējā pusē no slēdža!
3 APGAISMOJUMA REŽĪMI - apkaklei ir 3 apgaismojuma režīmi, kad tā ir ieslēgta. 1. režīms: ātra un pulsējoša gaisma, 2. režīms: lēna un pulsējoša gaisma, 3. režīms: vienmērīga gaisma. Režīmi tiek ieslēgti / ieslēgti ar ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, kas atrodas uz plastmasas paneļa.
SPECIFIKĀCIJA - apkakles krāsa: dzeltena; apgaismojuma krāsa: dzelteni oranža; materiāls: PVC; izmērs: 70 x 1,2 cm; svars: 58g; svars iepakojumā: 78g.

SPECIFIKĀCIJA

apkakles krāsa: dzeltena
apgaismojuma krāsa: oranža
materiāls: PVC
izmērs: 70 x 1,2 cm
svars: 58g
svars iepakojumā: 78g

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu