€0.00 Mans grozs

Rotaļlieta kaķim ar piesūcekni Purlov 22099

€9.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Purlov
  • EAN: 5904665713303

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 00022099

MEDNIEKA INSTINTA STIMULĀCIJA - rotaļlieta ļaus kaķim vajāt un noķert putnu ar spalvām, pateicoties kurām mīlulis apmierina savu dabisko mednieka instinktu. Kaķiem patīk medīt kustīgus objektus, un šis dinamiskais putns ar zvaniņu ļauj viņiem to darīt! Makšķere ar piesūcekni nodrošinās kaķim veselīgu izklaidi un ļaus spēlēties patstāvīgi, kas pozitīvi ietekmēs tā ikdienas uzvedību.
MĀTE AR PUTNU - rotaļlieta ir gara elastīga makšķere ar interesantiem elementiem galā. Tas piesaista kaķa uzmanību un mudina viņu lēkt un ķert. Putnam ir gara spalvaina aste un smalks zvaniņš.
STIPRĀ SŪCĒŠANAS KRĀZE – Piesūceknis, ko var piestiprināt pie gludas virsmas, piemēram, grīdas, loga, durvīm vai sienas, sniedz jūsu kaķim daudz iespēju rotaļāties un dažādot. Spēcīgs piesūceknis garantē ilgstošu jautrību, neatdaloties no zemes.
PRIEKRI DIVIEM - ja vēlaties, lai jūsu mīlulis spēlējas viens, varat piestiprināt rotaļlietu pie virsmas ar spēcīgu piesūcekni. Varat arī noņemt stieni no pamatnes un spēlēties ar savu kaķi.
SPECIFIKĀCIJA - materiāls: metāls, plastmasa, gumija; stieņa garums: 95 cm; putna garums: 20 cm; svars: 86g; svars iepakojumā: 177 g.

SPECIFIKĀCIJA

materiāls: metāls, plastmasa, gumija
stieņa garums: 95 cm
putna garums: 20 cm
svars: 86g
svars iepakojumā: 177 g
IEKĻAUTS

sūcējs
makšķere
putns

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu