€0.00 Mans grozs

Divpusējs koka dēlis zīmēšanai Kruzzel 22472

€14.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Kruzzel
  • EAN: 5900779946057

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22472

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

DIVPUSĒJS KOKA DĒLIS ZĪMĒŠANAI
1 MASĪVA = 6 FUNKCIJAS – abpusējai tāfelei ir pat 6 dažādi pielietojumi. Tas ļauj bērnam krāsot ar krītu uz melnā sānu dēļa un krāsot ar marķieri uz baltas vietnes. Dēlī ir arī klasiskie ābeklis ar krellēm, ar kuru bērns sāks savu piedzīvojumu ar skaitīšanu. Pēc tam varbūt apgūstiet matemātiskās pamatdarbības, piemēram, saskaitīšanu, atņemšanu un reizināšanu. Bērnam būs arī pulkstenis, kurā viņš varēs brīvi iestatīt laiku, izmantojot rokas; iemācīsies atpazīt laiku. Uz tāfeles ir arī alfabēts, kas ļaus bērnam iepazīties ar pirmajiem burtiem, kas vēlāk ļaus viņam izveidot pirmos vārdus.
KOKS - daudzfunkcionālā mācību tāfeles rāmis ir pilnībā izgatavots no koka - viss ir ideāli nopulēts un drošs bērniem. Ir dēlis grozāms, un to var izmantot 2 veidos. Tas var būt mums adresēts ar melnu vai baltu pusi. Komplektā ietilpst lielas skrūves, kas ļauj ērti pagriezt un mainīt pozīciju.
TAS IZKLAIDĀ UN MĀC - mācību dēlis rosina iztēli un radošumu, kā arī vingrina roku prasmes jaunākajos. Lielā jautrība nekad nebeidzas. Tas ne tikai izklaidē dēli, bet arī māca pacietību, attīsta koncentrēšanos un vingrina atmiņu, māca pirmos burtus un ciparus. Šī ir lieliska ideja dāvanai jebkuram bērnam!
PRAKTISKS PLAUKTS – apakšā ir plaukts, kas ļaus uzglabāt piem. krītu vai citas mazu bērnu rotaļlietas.
SPECIFIKĀCIJA - vecums: 3+; sertifikāti: CE, EN 71; celtniecības materiāls: koks; izmēri (garums/platums/augstums): 32/41/67cm; komplekta svars: 1,2 kg; svars ar iepakojumu: 1,5 kg

SPECIFIKĀCIJA

vecums: 3+
Sertifikāti: CE, EN 71

materiāls: koks
izmēri (garums/platums/augstums): 32/41/67cm
komplekta svars: 1,2kg
svars ar iepakojumu: 1,5 kg
IEKĻAUTS

abpusēja tāfele
marķieris ar magnētu
sūklis ar magnētu

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu