€0.00 Mans grozs

Piesnigušais Ziemassvētku vainags Ruhhy 22302

€9.50
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779944787

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22302

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

DEKORATĪVAIS VAINAGS / ZIEMASSVĒTKU AR SNIEGU
ZIEMASSVĒTKU EGLES DEKOŠANAS VAINĀGS - Šis svētku, dekoratīvais vainags piešķirs Jūsu dzīvoklim neaizmirstamu raksturu, lieliski derēs kā papildinājums iekārtojumam vai kā aksesuārs Ziemassvētku dekorācijas veidošanai.
UNIVERSĀLAIS _ – apdare lieliski piemērota, piemēram, ārdurvju un iekšdurvju, balkona durvju dekorēšanai, dzīvokļa dekorēšanai vai dekorāciju izgatavošanai. To var izmantot jebkurā dekorācijā un jebkurā vietā.
STILĪGS _ + DEKORĀCIJA – mākslīgais eglītes vainags lieliski papildinās jebkuru telpu. Ar viņu Ar šo palīdzību jūs varat izveidot unikālas kompozīcijas ne tikai viesistabai, bet arī lieliski darbosies... priekšnamā vai uz ieejas durvīm. Turklāt tas ir dekorēts ar mākslīgo sniegu, mākslīgiem priežu čiekuriem un zariem ar sarkanām bumbiņām.
SNIEGA PUTEKOJUMS – vainags pie tradicionālajiem ēdieniem, ģimenes saietiem un dāvanām, tas ir nozīmīgākais Ziemassvētku simbols. niedrēm ir intensīvi zaļa krāsa, ko bagātina sniegotie zari galos. Pateicoties tam, ka tas ir mākslīgs, tam nav nepieciešama apkope. Tam ir elastīgi zari, kurus varam veidot atbilstoši savām vēlmēm. Tam ir ideālas proporcijas, kas piešķir tai glītu izskatu.

SPECIFIKĀCIJA

Materiāls: plastmasa
diametrs: 45 cm
zaru garums: 12-14 cm
plastiskums (locīšanas iespēja): jā
iekšējais/ārējais: jā
svars: 0,7 kg
svars iepakojumā: 0,858 kg.

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu