€0.00 Mans grozs

Rūķītis ar lipekli Velcro Ruhhy 20360

€6.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5904463315624

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 20360

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

ĪPAŠA DEKORĀCIJA – neparastais Burvīgais rūķītis ar bārdu būs ideāls Jūsu mājas rotājums. Tas piešķirs dzīvoklim svētku atmosfēru. Kā zināms, rūķis ir svētā Ziemassvētku vecīša palīgs. Tātad tas sagādās jūsu mīļajiem daudz prieka un smaida. Šī ir lieliska ideja Ziemassvētku dekorēšanai pirms Ziemassvētku eglītes uzlikšanas.
UNIVERSĀLĀ – apdare ir praktiska un universāla. Ar to savu dzīvokli vari izrotāt ne tikai Ziemassvētku laikā. Leprechaun Tas lieliski izskatīsies uz rakstāmgalda, kumodes, plaukta un zem Ziemassvētku eglītes.
PAKARINĀŠANAS IESPĒJA + KUSTĪGI ROKTURI UN PĒJAS – rūķītim uz rokām un kājām ir piestiprināti Velcro. Izmantojot šo opciju, varat to piestiprināt pie aizkariem vai kāpņu margām. Rūķim ir arī kustīgas rokas un kājas, tāpēc tas var izskatīties sēdus un karājoties. Šis unikālais Ziemassvētku sīkrīks ir pievilcīgs Ziemassvētku rotājums!
PROFILA KNIT CAP – Rūķis ir izgatavots no augstas kvalitātes filca un plastmasas. Pateicoties īpašajam stieples profilam vāciņā, jūs varat mainīt tā formu.

SPECIFIKĀCIJA

krāsa: sarkana/pelēka;
materiāls: filcs, plastmasa;
sēdoša elfa izmēri (garums / platums): 42 x 27 x 7 cm
stāvošā rūķa augstums: 60cm
svars: 0,128 kg
svars iepakojumā: 0,130 kg

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu