€0.00 Mans grozs

Ziemassvētku sniegavīrs - teleskopisks 105cm Ruhhy 22341

€18.50
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779945111

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22341

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

TELESKOPISKAIS SNIEGVĪRS MAX 105cm
TELESKOPISKĀS KĀJAS - Uz īsām kājām stāvoša figūra ir 80 cm augsta, un, kad kājas ir izstieptas - līdz 105 cm! Vēl jo vairāk, elfa cepuri var arī modelēt, jo tajā ir ievietota tieva stieple.
SNIEGŠANAS IESPĒJA - sniegavīrs lieliski papildinās jebkuru Ziemassvētku rotājumu. Tas lieliski izskatīsies pie kamīna, zem skaisti izrotātas Ziemassvētku eglītes, uz loga vai uz kumodes. Novietojiet šo figūriņu gaitenī vai viesistabā, lai sagaidītu savus viesus ar tās priecīgo smaidu. Tas lieliski darbosies arī bērnudārzos, skolas klasēs un ārstu kabinetos. Visur, kur tas sagādā prieku ar savu izskatu.
SKAISTA DEKORĀCIJA - Mīlīgais sniegavīrs ir apveltīts ar maģiskām īpašībām, kas ienesīs svētku noskaņu jebkurā interjerā. Kas ir sniegavīra iekšpusē? Augsta, dažādos virzienos locāma cepure, izspiedies vēders un skaista pogām jaka, kas ikvienu radīs Ziemassvētku noskaņā.
ZIEMASSVĒTKU DIZAINS - Ziemassvētku sniegavīram ir izspiedies vēders, augsta, smaila cepure un šalle. Pateicoties svētku krāsām, kurās tas tika izgatavots, varat būt drošs, ka tas pieskaņosies citiem jūsu mājas vai dzīvokļa dekoriem un interjera iekārtojumiem. Pateicoties teleskopiskajām kājām, jūs varat mainīt tā augstumu atkarībā no jūsu vajadzībām. Tās būs arī lieliska ideja dāvanai.

SPECIFIKĀCIJAS

krāsa: balta, sarkana, brūna
materiāls: poliesters
izmēri: 14 x 35 x 80 -105 cm
svars: 672 g
svars iepakojumā: 945 g

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu