€0.00 Mans grozs

Ziemassvētku vecītis - teleskopisks 95cm Ruhhy 22340

€16.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779945104

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22340

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

TELESKOPISKAIS ZIEMASSVĒTKU VECĪTIS MAX 95cm
TELESKOPISKĀS KĀJAS - uz kājām stāvošā figūra ir 60 cm augsta, bet pēc teleskopu izbīdīšanas – līdz 95 cm! Vēl jo vairāk, elfa cepuri var arī modelēt, jo tajā ir ievietota tieva stieple.
LĪDZEKĻA IESPĒJA - Ziemassvētku vecītis lieliski papildinās jebkuru Ziemassvētku rotājumu. Tas lieliski izskatīsies pie kamīna, zem izrotātas eglītes, uz palodzes vai uz kumodes. Novietojiet figūriņu priekšnamā vai viesistabā, lai sagaidītu savus viesus ar tās dzīvespriecīgo izskatu. Šāda apdare Tas labi darbosies arī bērnudārzos, skolu klasēs un ārstu kabinetos.
SKAISTA DEKORĀCIJA - jauks elfs Apveltīts ar maģiskām īpašībām, kas ienes svētku noskaņu interjerā, kurā tas atrodas. Kas tas par Ziemassvētku vecīti? Augsta, dažādos virzienos locāma cepure, izspiedies vēders un skaista bārda, kas ikvienu iedvesīs Ziemassvētku noskaņā.
ZIEMASSVĒTKU DIZAINS - Ziemassvētku rūķim ir izspiedies vēders, balta bārda un augsta, smaila cepure. Pateicoties svētku krāsām, kurās tas izgatavots, varat būt drošs, ka tas pieskaņosies citiem jūsu mājas vai dzīvokļa dekoriem un interjera iekārtojumiem. Pateicoties teleskopiskajām kājām, jūs varat mainīt tā augstumu atkarībā no jūsu vajadzībām.

SPECIFIKĀCIJA

krāsa: sarkana, balta
materiāls: poliesters
izmēri: 10,5 x 31 x 60 - 95 cm
svars: 538 g
svars iepakojumā: 807 g

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu