€0.00 Mans grozs

Ziemassvētku vecītis - Ziemassvētku figūriņa 60cm Ruhhy 22354

€19.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779945203

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22354

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

AUGSTA ZIEMASSVĒTKU VĒCĪŠA FIGŪRA 60cm PREMIUM KVALITĀTE
MĒS AKCENTĒJAMIES UZ KVALITĀTI - fenomenāla Svētā Ziemassvētku vecīša figūriņa zelta brillēs ar garu, pelēku bārdu ir izgatavota no kvalitatīviem materiāliem. Vāciņā ievietotās elastīgās stieples ļauj piešķirt tai pareizo formu. Vadi piedurknēs palīdzēs novietot rokas jebkurā pozīcijā. Ziemassvētku vecītim mugurā līdz malām piebāzta soma un rokā laterna. Masīvi izgatavoti apavi nodrošinās figūras stabilitāti. Viss ir izsmalcināts līdz mazākajai detaļai.
ZIEMASSVĒTKU ATMOSFĒRA — Ziemassvētku vecītis ir mūsu kultūrā dziļi iesakņojusies figūra. Tas būs piemērots ne tikai bērnu istabai, bet arī lieliski izskatīsies pie jūsu mājas durvīm, uz kāpnēm, palodzes vai pie eglītes. Stilīgais Ziemassvētku vecītis izplata Ziemassvētku burvību.
NEAIZMIRSTI PAR ZIEMASSVĒTKU MAĢIJU – Ziemassvētku vecīša figūriņa ir klasisks Ziemassvētku un ziemas simbols. Tās uzdevums ir ikvienā interjerā ieviest Ziemassvētku noskaņu un burvību. Uzstādītam redzamā vietā, tam vajadzētu atgādināt par dāvanu dalīšanas prieku un radīt smaidu sejā.
ZIEMASSVĒTKU VECĪTA IZSKATS - figūriņā attēlota Ziemassvētku vecīša figūra ar raksturīgu izskatu, ģērbies sarkanā mētelī ar baltu kažokādu un baltu bārdu. Ziemassvētku vecītis tur rokās somu ar dāvanām un laternu.

SPECIFIKĀCIJA

krāsa: pelēka, balta, sarkana
materiāls: filcs, plastmasa
izmēri: 60 x 25 x 18 cm
svars: 0,724 kg
iepakojuma svars: 1,168 kg

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu