€0.00 Mans grozs

Sniega klāta Ziemassvētku eglītes vītne 2,7 m HQ Ruhhy 22326

€13.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779944985

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22326

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

BIEZA ZIEMASSVĒTKU VĪTNES DEKORĀCIJA 270cm PREMIUM HQ KVALITĀTE,  AR SNIEGU
PREMIUM KLASES BIEZAIS ZIEMASSVĒTKU GARLANDS - Šī svinīgā, dekoratīvā vītne piešķirs Jūsu dzīvoklim neaizmirstamu raksturu, lieliski derēs kā papildinājums iekārtojumam vai kā aksesuārs Ziemassvētku dekorācijas veidošanai. Garland ir premium. Tam ir īpaši blīvi zari, kas ir lieliski piemēroti dekorēšanai.
UNIVERSĀLĀ - dekorācija lieliski piemērota dekorēšanai piem. durvis, balkoni, margas, stabi, dzīvokļa dekorēšana vai blīvu dekorāciju izgatavošana. To var izmantot jebkurā dekorācijā un jebkurā vietā.
PLASTMASA UN IZTURĪGA – vītne ir īpaši viegla un izturīga. Tas ir arī ļoti plastmasas, un to var brīvi saliekt un veidot. Piemēram, varat izveidot daudzslāņu apli, izrotāt to un piekārt pie durvīm, un šī ir tikai viena no daudzajām iespējām.
MAĢISKĀ ATMOSFĒRA - zaru galos apsnigušā Ziemassvētku vītne piešķirs interjeram unikālu atmosfēru un mainīs mūsu māju un dzīvokli. Daudzi no mums ar nepacietību gaida šo īpašo periodu visa gada garumā. Ziemassvētku vītne ir dekorācijas veids, kas piešķir interjeram unikālu atmosfēru. Pateicoties tam, jūs varat viegli iepriecināt savu māju vai dzīvokli ar Ziemassvētku atmosfēru jau no sliekšņa.

SPECIFIKĀCIJA

kvalitāte: PREMIUM HQ
sniegots: jā
materiāls: plastmasa + metāls
plastiskums (locīšanas iespēja): jā
Apvienošanas iespēja: jā
iekšējais/ārējais: jā
garums: 270 cm
platums: 29 cm
svars: 1,331 kg
iepakojuma svars: 1,717 kg

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu