€0.00 Mans grozs

Gleznošanai pēc cipariem 40x50cm - Maaleo kaķēns 22783

€7.70
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Maaleo
  • EAN: 5900779947870

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22783

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

KRĀSOŠANAI PĒC SKAITĻIEM-KAĶIS / Audekls UZ KOKA Rāmja
JŪTIES KĀ MĀKSLINIEKS - ar gleznām pēc skaitļiem attēliem jūs jutīsities kā īsts mākslinieks. Pakāpeniski aizpildiet laukus ar cipariem ar komplektā iekļauto akrila krāsu, jūs sajutīsiet lielu gandarījumu, kad no otas zem apakšas iznirs īsts mākslas darbs. Jūs pats izveidosit visu gleznu.
READY SET - krāsu pēc skaitļu komplektā ir viss nepieciešamais darba sākšanai. Komplektā ietilpst krāsas, otas un gleznojams attēls, kas atvieglo šīs aktivitātes uzsākšanu.
BĒRNIEM UN PIEAUGUŠAJIEM - gleznošana pēc cipariem ir nodarbe, kas piemērota bērniem, bet arī pieaugušajiem. Tas ļauj atpūsties un patīkami pavadīt laiku. Jūs varat gleznot attēlu vienatnē vai kopā ar mīļoto. Ciparu krāsošanas tehnika ir vienkārša un pieejama ikvienam. Tas palīdzēs jums attīstīt gleznošanas prasmes.
VIENKĀRŠĪBA UN VIEGLA - Glezniecība pēc skaitļu tehnikas ir salīdzinoši vienkārša un intuitīva. Audekla lauku numerācija atvieglo atsevišķo apgabalu pareizo krāsu atrašanu, padarot to par lielisku iesācējiem.
SPECIFIKĀCIJAS - krāsas: daudzkrāsains; materiāls: koks, audekls, plastmasa; izmērs: 40 x 50 cm; svars: 505 g; svars iepakojumā: 738 g.

SPECIFIKĀCIJA

krāsas: daudzkrāsainas
materiāls: koks, audekls, plastmasa
izmēri: 40 x 50 cm
svars: 505 g
svars iepakojumā: 738 g
IEKĻAUTS

audekls uz koka rāmja
krāsu komplekts
3 x ota
attēla paraugs
2 āķis + skrūves
2 āķi bez pēdām

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu