€0.00 Mans grozs

Nokasāmo lokšņu komplekts + koka irbulis 22449

€1.59
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Kruzzel
  • EAN: 5900779945944

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22449

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

SCRATCH piezīmju grāmatiņa 
TIME WASTEER – neuzkrītošais Skrāpēšanas spēle ir lieliski piemērota gariem braucieniem ar automašīnu vai citu transporta līdzekli, kā arī gaidot, piemēram, uz vizīti pie ārsta. Tas lieliski piesaistīs katra mazuļa uzmanību un liks laikam ritēt daudz ātrāk!
ATMODINA IZTĒLI – momentloterijas komplekts ir ļoti radoša rotaļlieta, kurai praktiski nav robežu – var "uzzīmēt" jebkādus zīmējumus. Tas ir ne tikai atraktīvs laika pavadīšanas veids, bet... tas ietekmē arī bērna intelektuālo attīstību un roku-acu koordināciju. Zīmējumu veidošana attīsta radošumu un rosina telpisko iztēli. Bērns vingrina koncentrēšanos un roku veiklību.
IEKĻAUTS irbulis – Kartīšu komplektā ir speciāls koka irbulis, kas ir drošs bērniem. Tam ir racionālas formas, pateicoties kurām mazulis nevar sevi sagriezt vai saskrāpēt.
PORTATĪVS — Jūsu bērns var paņemt šo mazo piezīmju grāmatiņu jebkur, uz bērnudārzu vai ceļojumā. Iederēsies jebkurā mugursomā vai somā.
SPECIFIKĀCIJAS - materiāls: plastmasa / papīrs / metāls / koks; lapu skaits: 10; izmēri: 20 x 14cm; svars: 0,095 kg; svars iepakojumā: 0,108

SPECIFIKĀCIJA:

materiāls: plastmasa / papīrs / metāls / koks
lapu skaits: 10
izmēri (augstums/platums): 20/14cm
svars: 0,095 kg
svars iepakojumā: 0,108 kg
IEKĻAUTS:

piezīmju grāmatiņa
koka irbulis

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu